Коначна ранг листа – „бруцоши“ – друга расподела

Коначна ранг листа – „бруцоши“ – друга расподела

Коначну ранг листу студената прве године основних студија „бруцоши“- друга расподела који су конкурисали за смештај у школској 2018/2019 години можете погледати овде